زمان تهیه : 20 دقیقه
به علاوه یک ساعت برای سرد شدن
برای 8 - 6 نفر
مواد لازم :
100 گرم بیسکویت دیجستیو
50 گرم شکر
50 گرم کره آب شده
500 گرم پنیر خامهای پر چرب
100 گرم خاکه قند
یک قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
1- با استفاده از یک مخلوط کن، شکر و بیسکویت را با هم مخلوط کنید، سپس کره آب شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید.
2- کاغذهای مخصوص کیک را درون قالب های خود قرار داده و با قاشق مخلوط بیسکویت را درون آن ها بریزید و سر آن ها را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید. سپس آن ها را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
3- در یک کاسه بزرگ با استفاده از یک همزن یا یک قاشق چوبی، پنیر خامه ای خاکه قند و وانیل را خوب مخلوط کنید.
4- خامه را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید. مطمئن شوید هیچ حبابی در آن باقی نماند.
5- مخلوط خامه را روی بیسکویت سرد شده قرار دهید و سر آن را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید.
6- کیک پنیری را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
7- آن را از درون قالب درآورده و به قطعات مختلف برش دهید و میل کنید.